Wat vindt u van onze 5 garanties?

Zoekt u naar een transportfirma die kwaliteit koppelt aan een scherp tarief?

Neem dan contact op met transport Van Osselaer Peter & Co bv.

Bij ons bent u zeker van deze 5 garanties waarmee wij een duidelijk verschil maken. Neem gerust zelf de proef op de som om te ervaren hoe wij deze garanties concreet invullen.

1. Snelheid in transport en distributie

Voor 12u een transport geboekt, dan voeren we het zeker de volgende dag uit. Graag nog sneller? Bel ons dan voor een spoedtransport. Ook bij distributie zorgen wij voor snelheid én kwaliteit. Op één dag alle winkels van een hele keten in België beleveren? Geen probleem. En met onze eigen opslagcapaciteit winnen we nog extra tijd voor een snelle distributie. Zo helpen wij uw onderneming om de hoge eisen van uw klanten te overtreffen.

2. Flexibiliteit helpt u altijd vooruit

Flexibiliteit betekent dat we ook met u meedenken. Op die manier lossen we problemen op nog voor ze zich stellen. Flexibiliteit is voor ons bijvoorbeeld ook werken met de documenten van uw onderneming. Wij stemmen ons werk af op hoe u werkt, niet andersom.

3. Een goede opvolging geeft u zekerheid

Communicatie is een stokpaardje van transport Van Osselaer Peter & Co bv. Een goede opvolging van alle transporten, ook internationaal, geeft u voortdurend de garantie dat alles op wieltjes loopt. 

4. Uw producten zijn in veilige handen

Zeker door onze kennis inzake ADR-transport weten wij hoe belangrijk het beveiligen van een vracht is. Een goede voorbereiding van elk transport is voor ons een topprioriteit. 

5. Foutloos en stipt

Gerichte tijdsleveringen zijn heel belangrijk. Wij veroorloven ons geen enkele fout, en daardoor scoren wij 99% vlekkeloze transporten. Dankzij onze jarenlange ervaring plannen wij realistisch en bent u zeker van stipte leveringen

Met deze 5 garanties slagen wij erin om de hoge eisen van uw klanten te overtreffen.

Transportbedrijf Van Osselaer Peter & Co bv staat voor u klaar.
Ontdek onze diensten