Specialist in vervoer van gevaarlijke stoffen in België

Veiligheid is altijd belangrijk bij elk transport. Maar zeker bij het vervoer van gevaarlijke stoffen mag niets aan het toeval overgelaten worden. Doe daarom een beroep op een specialist in het transport van gevaarlijke stoffen. Transport Van Osselaer is de specialist in ADR-transport in de regio Dendermonde en Temse.

Goed opgeleid personeel

Ervaring heeft Transport Van Osselaer in overvloed. Maar voor het vervoer van gevaarlijke stoffen is dat alleen niet voldoende. Kennis van de meest recente wetgeving en procedures om met gevaarlijke stoffen om te gaan op een correcte manier is van essentieel belang. Daarom zijn al onze chauffeurs extra opgeleid om deze complexe materie van de gevaarlijke stoffen te beheersen. U mag er bij Transport Van Osselaer dus gerust op zijn dat we uw producten behandelen zoals het hoort.

Wij leveren een dienst, geen product

Bij Transport Van Osselaer uit Dendermonde en Temse is service een topprioriteit. Wij leveren een dienst, en geen product. U zal het verschil in aanpak zeker merken bij de manier waarop wij het vervoer van gevaarlijke stoffen aanpakken. Reken op Transport Van Osselaer voor een persoonlijke en flexibele service , foutloze leveringen op tijd en goed opgeleide chauffeurs. Ook voor het vervoer van al uw gevaarlijke stoffen kan u rekenen op deze meerwaarde.

Hebt u vragen over vervoer van gevaarlijke stoffen?
Neem dan snel contact op met ons