Transport Van Osselaer: specialist in ADR-transport

ADR-transport stelt heel hoge eisen aan elke transporteur. Daarom is firma Transport Van Osselaer dé specialist in de regio Dendermonde en Temse voor alle ADR-transporten. Al onze chauffeurs zijn daarvoor extra opgeleid. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij ook uw gevoelige stoffen op een feilloze manier transporteren. Maar daar stopt onze extra service in ADR-transport niet.

Perfecte voorbereiding

ADR-transport vergt van begin tot eind een aparte kennis en ervaring. En die vindt u bij Transport Van Osselaer uit Dendermonde en Temse. We stellen alles in het werk om de veiligheid te garanderen. Zo hechten we bij ADR-transport extra belang aan een perfecte voorbereiding en het beveiligen van de lading. Zo bent u zeker dat we uw ADR-transporten zonder problemen en conform alle wettelijke bepalingen uitvoeren.

Wij leveren een dienst, geen product

Bij Transport Van Osselaer uit Dendermonde en Temse is service een topprioriteit. Wij leveren een dienst, en geen product. U zal het verschil in aanpak zeker merken bij onze aanpak van ADR-transporten. Reken op Transport Van Osselaer voor een persoonlijke en flexibele service , foutloze leveringen op tijd en goed opgeleide chauffeurs. Ook voor al uw ADR-transporten kunt u rekenen op deze meerwaarde.

Hebt u vragen over onze ADR-transporten?
Neem dan snel contact op met ons